Blog

Christmas in the woods

Share this
Geplaatst zondag 17 december 2017 in categorie Travel

Binnenkort is het zover! Dan schuiven we weer met z’n allen onze voeten onder de feestelijke kersttafel. Voor de meesten onder ons is het ook een vrolijk weerzien met familie. En naast onze onverdeelde aandacht geven we elkaar ook nog graag een extraatje tijdens de laatste dagen van het jaar. Ik denk dat zowat elke mogelijke blogger van formaat wel iets bijzonders deed de afgelopen weken. Ik heb heel wat giveaways, kerstfilmpjes en wedstrijden zien passeren op Instagram. En ik vermoed ook dat jullie intussen wel genoeg cadeautips hebben gekregen? Dus wat kom ik dan nog vertellen? Wel … met als leuze “adventure is everywhere” organiseerde A.S. Adventure onlangs een ‘outdoor Chirstmas party’ en laat dat nu echt reuzegoed meegevallen zijn!! Bij deze dus mijn bijdrage aan de verzameling kersttips: take it outside, how bout that? :)

De beelden spreken eigenlijk voor zichzelf. Het kerstfeestje buiten heeft ons allemaal echt ontzettend deugd gedaan. Ja het was koud! En nee, België is niet het perfecte land voor dit soort ‘shenanigans’, want als het regent wordt het al een pak minder charmant, maar toch is het zonder twijfel het proberen waard. Al wat je nodig hebt is een knetterend vuurtje, enkele warme dekens, een dikke winterjas, een goede 4G connectie om de buienradar in het oog te houden en het kerstfeestje kan beginnen. Nee wacht, eerlijk is eerlijk, ik had ook thermisch ondergoed aan ;) Maar het is vooral de verrukkelijk glühwein en warme chocolademelk die me heeft warm gehouden. Het was jaren geleden dat ik nog marshmallow in een vuurtje stak, helemaal vergeten hoe verdomd lekker dat kan zijn. En om het geheel compleet te maken had iedereen cadeautjes uitgekozen voor elkaar. Ik ben dus voor het kerstfeest, stiekem cadeautjes gaan kopen bij A.S. Adventure voor Domien. En hij deed hetzelfde voor mij.

Nu ik moest hier helemaal geen blogpost over schrijven, maar ik was zo gecharmeerd door mijn pakjes dat ik toch graag even wilde melden dat we bij A.S. Adventure super leuke cadeautjes vonden!! Zo leuk zelfs, dat we achteraf teruggingen om er ook voor onze familie te kopen!

Die laatste aankopen kan ik uiteraard nog niet verklappen. Maar tijdens ons avontuurlijk kerstfeestje kreeg ik van Domien de zachtste plaid ter wereld. Nee echt, hij is super warm en voelt als een wolkje dat over je heen ligt. En ook een slinger met lampionnetjes voor in de tuin. (Stond al mega lang op m’n wishlist) Domien kreeg op zijn beurt een limitless waterresistant powerbank, jawel. En een transparant glazen vogelhuisje. Klinkt misschien lame, maar je kan het aan je raam hangen zodat de vogels vlakbij komen eten. M.a.w. top televisie voor onze katten ;)

Enfin dat was lang niet alles er werden mega veel toffe gadgets gegeven, maar ik wil jullie tijdens deze waarschijnlijk drukste periode van het jaar, vooral niet te lang ophouden met het zoveelste lijstje. Ben je nog op zoek? Ga dan gerust HIER een kijkje nemen, of wandel eens binnen in een A.S. Adventure winkel.

Ps: Onze mutsen, sjaals en handschoenen kwamen ook van A.S. Adventue. En voor diegene die Domien’s jas helemaal top vinden, eveneens van daar.