Blog

SWIMWEAR NEWS FLASH: Anna Nooshin x Hunkemöller

Share this
Geplaatst dinsdag 21 februari 2017 in categorie Fashion

Een beetje lenteweer, meer heb ik niet nodig om volop van de zomer te beginnen dromen. En bij het zomerseizoen hoort natuurlijk ook een aangepaste garderobe!! Omdat de modewinkels dezer dagen rustig de omschakeling maken naar summer wear, vind ik dat de knop in mijn hoofd ook stilaan mag switchen naar summer vibes.

Toen ik de afgelopen week Hunkemöller binnenwandelde was de zwoele zomersfeer in één oogopslag aanwezig. Ik liep pardoes op de swimwear collectie van Anna Nooshin. En moest me inhouden om een kwartiertje later net niet met alle items weer buiten te wandelen! Ik volg Anna al een tijdje op sociale media, ben fan van haar youtube kanaal, las één van haar boeken én check regelmatig haar online magazine NSMBL. Kortom Anna Nooshin is een blogster om u tegen te zeggen. Blogster dekt de lading trouwens niet helemaal, want zoals ik al omschreef doet ze veel meer dan dat. Mocht je ze volgen, dan ben je vast even nieuwsgierig naar haar eerste swimwear collectie. Voor iedereen die iets minder thuis is in de blog/vlog wereld, kan ik zeggen dat Hunkemöller dus net een erg frivole badmode collectie lanceerde. De Anna Nooshin stuks zien er mooi en speels uit, hebben een tikje boho in zich en zijn tegelijkertijd best sexy om dragen. Ik shootte mijn favo stuks na en tijdens een wellness momentje op onze citytrip in Londen. Het badpak vond ik ideaal om m’n “winterbody” toch al aan badmode te laten wennen. De bikini die ik kocht, houd ik voor de eerste zon. Die komt er waarschijnlijk in april al aan, want dan zak ik af naar een reeks warme bestemmingen. Maar daarover binnenkort meer.

Wil je ook al lekker in de zomersfeer komen. Of heb je echt al een trip naar de zon in het verschiet. Spring dan zeker eens binnen bij Hunkemoller. Je kan HIER