Blog

Working out, Doutzen style

Share this
Geplaatst vrijdag 13 januari 2017

Hi there,

Yes, 2017 moet een fitter jaar worden! Het is een dijk van een cliché, maar gezonder leven blijft ook voor mij in de top drie van de goede voornemens staan. Laat ons dus nogmaals hopen dat ik er volgend jaar anders over denk, omwille van mijn tegen dan fit leven, waarin ik blaak van gezondheid en energie ten over heb.

Nu één ding is zeker, ik ga er dit jaar hoe dan ook aan beginnen en wel nu! Vorig jaar was onze reis naar Bali de trigger. Toen hield ik het toch een dikke maand vol om bijna dagelijks te sporten, geen vettige toestanden meer te eten en mijn dagelijkse dosis aan suiker te minimaliseren. De motivatie voor dit jaar is … Doutzen Kroes! Ze werd het afgelopen najaar de nieuwe ambassadrice voor Hunkemöller en ontwierp voor het merk al enkele aardige lingerie silhouetten. Om het nieuwe jaar goed in te zetten spitste ze zich toe op een eigen sportcollectie die vanaf heden in de winkels ligt!

Want laat ons eerlijk zijn, het helpt toch al een beetje als je je sport outfit al graag draagt. Enfin, ik spreek voor mezelf. Ik koos enkele stuks uit de Doutzen’s Sport Stories by Hunkemöller collectie, die ik echt met plezier aantrek om te gaan sporten. (En stiekem ook om daarna uit te puffen in de zetel, maar tegen niemand zeggen)

Had ik al verteld dat ik Doutzen herself heb ontmoet btw?! Ze was in m’n hometown Antwerpen toen de collectie voor het eerst werd voorgesteld. Voor zij die het zich afvragen: JA ze is in het echt minstens even knap, ongelooflijk naturel en haar afgetrainde lichaam was duidelijk nog niet van plan om te slabakken ;) We gingen gauw met haar op de foto en vanaf dat moment wist ik het zeker. Een lijf als dat van Doutzen, daar gaan we voor. Het is misschien hoog gemikt, maar het kan nooit kwaad om het te proberen toch? De outfit waarin het allemaal gebeurt, heb ik al ☺

Ook gemotiveerd, snel naar de winkel. Dat mag met een loopje erbij, kwestie van al wat in de juiste sfeer te komen. Mijn vermoeden is dat de stuks de deur zullen uitvliegen. ☺

Good luck!!

En voor wie nog een toffe yoga of pilates plek stuurt: de foto's zijn genomen in de Yoga Factory Mijn favo work out spot!

Shop mijn stuk HIER:
Deze look bestaat uit de super comfi cropped hoodie gecombineerd met m’n favoriete sweatpants Onder de broek draag ik de Brazilian en dan is er nog de freestyler sport bh , ook een absolute aanrader.

*klik op de links om meteen te kunnen shoppen.

hunkemoller.be
#DoutzenStories