Blog

"met of zonder hoed"

Share this
Geplaatst zaterdag 19 november 2016 in categorie Fashion

“met of zonder hoed?” is waarschijnlijk de meest gestelde vraag bij ons thuis als we op het punt staan om het huis te verlaten. Op de een of andere manier ben ik, zonder het zien aan te komen, een hoedenman geworden. Mijn kledingstijl is vaak vrij minimalistisch en clean, of dat is alleszins de bedoeling ☺, bij gevolg ben dan ook nooit echt gek geweest op al te veel accessoires. Natuurlijk wil je je outfit wel graag “af” maken en daar heb je dan wel een paar details voor nodig. Horloges, schoenen en zonnebrillen zijn al langer een focus van mij, maar die vallen uiteraard minder op dan een hoed. Zo komt het dat mensen me meer en meer aanspreken over de aan- of afwezigheid van een hoofddeksel. Dat gaf me dan ook het idee voor deze post… enerzijds om mezelf officieel
te outen als een hoeden-lover en anderzijds om een selectie te geven van outfits waarvan ik denk dat ze zonder hoed al meteen heel wat minder zijn.
Oordeel uiteraard gerust zelf … ;)

Mijn huidige collectie is nog vrij summier en bestaat eigenlijk uit slechts 2 hoeden, maar wie weet is mijn enthousiasme wel een opening naar andere stijlen en kleuren.
De stijl van hoed die ik draag staat bekend als een “wide brim hat” en kan je tegenwoordig voor een heel redelijke prijs op ASOS vinden als je het zelf ook eens een kans wil geven.

Zwarte hoed : H&M Coachella collectie
Grijze hoed : Brixton