Blog

Autumn is here

Share this
Geplaatst donderdag 13 oktober 2016 in categorie Fashion

HI there,

Het is zo ver. Je red het buiten niet meer met korte mouwen. Het duurde slechts een zucht om de zomer naar herfst om te toveren, leek me. Met een kleurijk straatbeeld tot gevolg. Want de bomen nemen net nu hun mooiste gedaante aan. Mijn dressing daarintegen is aan zijn meest chaotische fase toegekomen. Er is namelijk geen plaats om het zomer- en winterseizoen te combineren in die kast van me. Zodus. Er moet gewisseld worden. Net zoals de bomen hun bladeren verliezen, moet m’n dressing af van overbodige zomertenue’s. Ik vertrek morgen naar Rome, maar dat is mijn laatste excuus. Daarna gaan de luchtige kleedjes en freile topjes netsjes de opbergdozen in om plaats te maken voor dikkere en warmere varianten. Wat ons tot de outfit van vandaag brengt. Elegante blouses gaan dan weer prima in de herfst! En wat ben ik blij dat lange mantels en trench coats ook deze winter dé jassen bij uitstek zjjn!! De jeans is eentje met hemelse pasvorm die ik winter en zomer in de kast houdt. Voor de schoenen koos ik een blekere enkel laars met een wat stoerder karaketer, van Shabbies Amsterdam. Ik vond ze een leuke afwisseling bij de heel vrouwelijke jas en blouse.

Laarsen: Shabbies Amsterdam
Jas: Clouds of fashion
Hemd: My Sunday Morning
Jeans: Seven For All Mankind
Handtas: Coach
Nagels: Altijd by Sharon Enzlin