Blog

My Sunday Morning

Share this
Geplaatst maandag 10 oktober 2016 in categorie Fashion

Zondagochtend is gewoonlijk mijn favoriete moment uit de hele week. Traditiegetrouw drink ik samen met Domien een koffietje in bed, echte quality-time zonder naar de klok te kijken. Die zondagen zijn intussen heilig. Hmm … We zijn nog maar dinsdag, maar het aftellen naar het weekend is bij deze officieel ingezet. Toen ik hoorde dat er een merk bestaat dat de naam “My Sunday Morning” draagt, wist ik al meteen dat het een match zou zijn! En dat gevoel werd meteen bevestigd toen ik de eerste beelden van hun lookboek zag. Beetje bohemian summer, beetje rock & roll. Knappe elegante silhouteten … Denk aan een Francaise, maar dan ietwat op de dool in LA. Meer hoeft het voor mij echt niet te zijn. Omdat de Belgische temperaturen hier echter al lang voorbij hun hoogtepunt zijn, koos ik voor deze look een hemdje met iets meer stof dan ze in California gewoon zijn. De subtiele frengels en opgeborduurde elegante bloemen trokken me meteen over de streep. Voor wie nieuwsgierig is naar meer, check hier hier gerust de site van My Sunday Morning. Zet het geluid ook meteen wat harder, want de muziek van hun video’s doet je net zoals de beelden nog meer in zwijm vallen.

x-Z-x