Blog

Let's run away together

Share this
Geplaatst dinsdag 20 september 2016 in categorie Fashion

Hi Allemaal,

Afgelopen weekend trokken Domien en ik richting Maasmechelen en Keulen. Wat er zich allemaal op locatie 1 afgespeeld heeft lees je binnenkort hier op de blog, maar wie al nieuwsgierig is, kan HIER al een voorsmaakje vinden.

Keulen was Domienís idee. De Duitsers zijn volgens hem helemaal mee in de stijl van streetwear die hij graag ziet en we wilden er enkele merken ontmoeten die we kennen via sociale media en die voorlopig weigeren te verkopen in ons landje. Autenticiteit en yadayada ;) Grapje hť. We vinden het een absolute verademing eens bij een merk te kunnen binnenstappen dat nog relatief onbekend en onbemind is in onze contreien. Over de urban streetwear voorliefde van manlief, binnenkort meer btw. We hebben in Keulen ook enkele outfits geshoot, waaronder deze. Ik kreeg op straat enkele keren de vraag of het jasje custom made was, wat alleen maar een compliment kan zijn voor River Island, want zij hebben goed werk geleverd met dit jeans vestje, lijkt me zo. Ik ben er zelf trouwens ook helemaal weg van. Het kleedje staat intussen bovenaan de ďwil-ik-lenen-lijstĒ onder mín vriendinnen en kan je makkelijk dragen als het al eens wat chiquer moet. Gewoon hakje eronder en je bent vertrokken. Al draag ik het nog steeds het liefst met een enkellaarsje of met sneakers zoals hier. De sneakers vind je terug bij Nubikk, een merk dat je aandacht zonder twijfel waard is. De jurk vond ik bij Sienna & Faye De handtas van coach had ik al een hele poos op et oog en heb ik uiteindelijk in Maasmechelen Village op de kop kunnen tikken :)

Meer nieuws uit Maasmechelen en Keulen, weldra hier op de blog. En dan verklap ik je ook meteen waar je het allerlekkerste bakje patat ter wereld kan eten. Ik zou frietjes moeten schrijven, Belg zijnde. Maar wanneer er guacamole en gesmolten kaas mee gemoeid is, ben ik ervan overtuigd dat patat beter op zijn plaats is.