Blog

Daar is de zon

Share this
Geplaatst dinsdag 12 april 2016 in categorie Fashion

In april zijn er altijd een paar dagen waarop de zomer al eens een beetje komt piepen. Zo’n dagen vallen samen met 2 belangrijke wake-up calls: 1, is uw kleerkast daar wel klaar voor en 2, minstens even belangrijk, is dat “kerstmisbuikje” daar wel klaar voor? ☺
Vorige zondag was één van die dagen en Zoe en ik hebben er dan ook van geprofiteerd met een kleine zondag shoppingdag in Antwerpen. De outfit die ik aanhad was eerder simpel, maar bestond wel uit een paar van men favoriete stuks van het moment. Uiteraard waren de yeezys weer van de parti, mijn favoriete paar bij uitstek, past bij alles en zit echt super comfy. De broek is van “Le Temps des Cerises” … de fit is top (skinny, maar nog comfortabel) en de stretch stof + cropped look onderaan maken het helemaal af. De t-shirt is van Off-White, wat voor mij HET merk is dat ik echt overal zie verschijnen … en terecht. Het situeert zich in het segment van de “high fashion” en is dan ook aan de duurdere kant, maar het design, de kwaliteit en de uber coole details geven wel echt waar voor je geld. Voor inspiratie of een pronkstuk : Off-White. Het shirt dat ik er onderaan heb is van minimum en draag ik eigenlijk liefst in combinatie met iets … als ik het solo draag komt het soms echt te lang, maar onder een ander shirt geeft het een outfit altijd een klein beetje extra.