Blog

Quick trip to Barcelona

Share this
Geplaatst zaterdag 19 maart 2016 in categorie Travel

Hi there,

Ik was afgelopen week jarig en ziek. Ja, ik heb een overschot aan zelfmedelijden, mijn excuses, ik probeer er iets aan te doen. Nu mede omwille van de stevige griep de me een bezoekje bracht, heeft het even wat langer geduurd voor ik deze blog uit mijn hoofd en op de computer kreeg, maar hier is ie dan.

Ik werd een kleine twee weken geleden uitgenodigd door Mazda om samen met enkele andere bloggers af te zakken naar het immer populaire en bruisende Barcelona om daar op de koop toe de kick off party van Tomorowland bij te wonen. We moeten eerlijk blijven, ik had niet meer argumentatie nodig om mijn agenda vrij te maken zodat ik meekon.

Op de luchthaven werden we meteen verwelkomt door een koppel lieflijke tomorrowland-elfjes en daarmee was de trend gezet. Van vliegtuig ging het naar blitse bolides die ons op hun beurt richting de Mazda Space transporteerde. Dat klinkt waarschijnlijk even futuristisch als het eruit zag. Flitsende lazers, lekker hapjes, schitterende wagens en een DJ-workshop op een gigantische holographic DJ-console, brachten ons in de juiste sfeer. Daarnaast werd er ook vakkundig gespeeched door enkele woordvoerders van Tomorrowland en haar trotse partner Mazda, allemaal gestoffeerd met de nodige droombeelden van de afgelopen edities van het festival. Ik denk elk jaar: “Dit kunnen ze moeilijk nog overtreffen”, maar ik vermoed dat ze daar ook dit jaar moeiteloos het tegendeel van zullen bewijzen. Pittig detail, als je dit leest en zelf graag platen draait of een aanstormend dj-talent kent: Mazda organiseert een DJ competition waarvan de 6 besten op de Mazda Stage zullen mogen draaien op Tomorrowland. Beter wordt het niet voor een beginnende DJ, denk k dan. Wie mee wil doen aan de bewuste The Mazda Sound Of Tomorrow DJ Competition, moet zijn of haar beste mix oploaden op mixcloud, via deze LINK. De finalisten zullen trouwens niemand minder dan Felix van Lost frequencies als hun mentor aangeduid krijgen. En die ziet dat alvast hélémaal zitten. Dat vertrouwde hij me toe tijdens een aangenaam interview dat ik liet filmen met mijn camera die helaas een volle geheugenkaart aangaf op le moment supreme. Maar dat ie enthousiast was, staat buiten kijf, je zal me op mijn woord moeten nemen. En dat ie kan draaien daar twijfel ik ook niet meer aan, nadat hij de vurige massa op de kick off party volledig uit hun dak deed gaan. De Dj-set van Martin Solveig nadien was overigens ook een toppertje!! Het werd een redelijk korte nacht, maar gelukkig in een heerlijk bed!

Juist, ik moest jullie nog vertellen dat we overnachtten in het prachtige hotel
ARTS , waarvan de hoger gelegen kamers een prachtig zicht over de kustlijn garanderen. Bij avondval zakte de zon dan weer prachtig weg achter de drukke stad, een tafereel dat absoluut de moeite waard was. Overigens waren de kamers héél classy en riant, droombadkamer inbegrepen. Ik heb minstens een half uur onder de massage/regendouche gestaan.

Los van het feit dat Julie - je vindt haar blog
HIER - en ik de laatste dag gezellig de stad indoken en op fast forward tempo alle winkels op onze to-do lijst vliegensvlug wisten te lokaliseren, stond er nog een erg fijne activiteit op het programma. Als verassing had het Mazdateam nog een helikoptervlucht boven Barca voor ons in petto!! Camp Nau, het Olympische dorp, de Sagrada Familia, vanuit vogelpersepectief, het was eens iets anders!!

Details:

Sequin jeans:
O'ren
Shirt en zwarte jas:
Zara
Blauwe bomber:
Imagine By Kim
Horloges op de luchthaven:
Daniel Wellington