Blog

The cape coat

Share this
Geplaatst vrijdag 6 november 2015 in categorie Fashion

Ik ben geen fan van de winter en dat is misschien nog zacht uitgedrukt. Zodra de kerst gepasseerd is, begint voor mij een tergend trage periode waarin ik me vooral concentreer op het aftellen naar iets of wat mooie lentedagen. Elk jaar opnieuw duurt de grauwgrijze periode met net te lang, was ze net te somber en heb mezelf er net te vaak van moeten weerhouden om niet net te veel centen uit te geven aan een ticket naar de zon. Dat beloofd dus voor de komende maanden, hoppa! ;) Nu goed, er zijn uiteraard ook fijne aspecten aan de winter. Het feit dat de seizoen dezer dagen überhaupt nog een beetje zichzelf kunnen blijven is al bijna een wonder op zich na al wat we ons klimaat al hebben aangedaan. Nog pluspunten aan een winterperiode zijn wat mij betreft de komst van de kerstman, open haard-momentjes, warme choco’s op eender welk moment, de kans op sneeuw en het feit dat je ongestoord naar de mooiste jassen op zoek mag, nee moet. Want kom, we kunnen toch moeilijk uit ons vel vriezen, niet waar?

Deze cape jas van vond ik in de nieuwe VINCE winkel die enkele maanden geleden zijn deuren opende in Antwerpen. Ik werd instant verliefd op de jas en eigenlijk ook op het merk zelf. Zo is de legging die ik hier draag vervaardig uit het meest zachte en soepele leder ever, wat het heel verleidelijk maakt om hem werkelijk overal onder te dragen. :-o

Top, jas en legging van VINCE