Blog

Nude in Magali Pascal

Share this
Geplaatst donderdag 13 augustus 2015 in categorie Fashion

Magali Pascal is een merk dat me al een tijdje opvalt, vooral omdat ik het steeds vaker op mijn geliefkoosde instagram accounts zie verschijnen en ik me telkens bedenk dat de stuks er altijd even fraai, elegant en klassevol uitzien. De Franse roods van de designster zou daar voor iets kunnen tussen zitten uiteraard. Intussen zou Magali herself naar Bali verhuisd zijn, een zeer begrijpelijke beslissing als je het mij vraagt. Het leek me dan ook een goed idee om mijn eerste stuks van haar daar aan te schaffen in de hoop op een ruime keuze en misschien nog iets interessantere prijzen. En die waren er gelukkig allbei, al kan je online ook heel wat vinden. Voor wie in BelgiŽ woont: Damoy in Antwerpen heeft meestal ook best leuke stuks van haar in de winkel hangen.

x-Z-x

Jurk: Magali Pascal / sandalen: Schutz / handtas: Elisabetta Franchi